Μέλος

Fulvio Siotto

ZENIΘ

Ο Fulvio Siotto κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) στην ZeniΘ, εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Την τελευταία πενταετία της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας κατείχε την θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Marketing, Πωλήσεων και Energy Services της ιταλικής Eni gas e luce, συνεχίζοντας την μακρά εμπορική του καριέρα με πολλούς σταθμούς σε σημαντικές εταιρείες τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιών, παραγωγής και διανομής ενέργειας.

Ξεκίνησε το 1989 ως σύμβουλος πληροφορικής στη Savio Macchine Tessili, το 1996 ήταν Τεχνικός Εμπορικός Σύμβουλος της Olivetti (Telerete Northest), το 1998 ήταν σύμβουλος πωλήσεων της Vodafone του ομίλου Omnitel Pronto Italia SPA. Το 1999 ήταν Διευθυντής του υποκαταστήματος της Ανατολικής Βένετo στο Tiscali και το 2000 διετέλεσε Διευθυντής περιοχής της Infostrada. Το 2001 έγινε μέλος της Wind και το 2006 ήταν Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτή στη Tiscali SPA. Από το 2008 έως το 2015 βρισκόταν στην Edison SPA ως Διευθυντής Καταναλωτικής Αγοράς.

Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρονικής Μηχανικής στο τομέα των Τηλεπικοινωνιών από το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα της Ιταλίας και έχει γεννηθεί στις 20 Μαΐου 1964 στο Κάλιαρι της Ιταλίας.

Διοικητικό Συμβούλιο

Διευθυντές