Μέλη

Η MYTILINEOS Energy & Metals είναι διεθνής βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ενέργεια και τη Μεταλλουργία. Βρίσκεται στρατηγικά στην πρώτη γραμμή της ενεργειακής μετάβασης, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς της ανταγωνιστικής «πράσινης» μεταλλουργίας σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

H MYTILINEOS σήμερα είναι η κορυφαία ολοκληρωμένη ιδιωτική ενεργειακή εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της ενέργειας, από την ανάπτυξη, κατασκευή και λειτουργία θερμικών μονάδων και έργων ΑΠΕ, το σχεδιασμό και κατασκευή έργων υποδομών ηλεκτρικής ενέργειας, μέχρι την προμήθεια λιανικής σε ηλεκτρική ενέργεια και φυσικού αεριού, την προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου και την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών ενέργειας.

Διαθέτει ενοποιημένο κύκλο εργασιών και EBITDA που ανέρχονται σε 6,35 δισ. ευρώ και 823 εκ. ευρώ αντιστοίχως και απασχολεί περισσότερους από 5.440 άμεσους και έμμεσους εργαζόμενους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και στις πέντε ηπείρους όπου δραστηριοποιείται.


Η Volton Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή, προμήθεια και εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας, καθώς και στην προμήθεια Φυσικού Αερίου. Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία η οποία ανήκει σε έναν από τους πιο δυναμικούς και δραστήριους επενδυτικά Επιχειρηματικούς Ομίλους της χώρας μας, που δραστηριοποιείται εντός και εκτός Ελλάδος, στους τομείς της ενέργειας, της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών, των κατασκευών, των μέσων μαζικής επικοινωνίας, του αθλητισμού και των τραπεζών.

Με κύρια στοιχεία την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, η Volton φιλοδοξεί να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες multiservice στην Ελλάδα. Η αποστολή της Volton είναι η προσφορά συνδυαστικών προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής ποιότητας και η εξατομικευμένη θετική εμπειρία των πελατών που την εμπιστεύονται καθημερινά: μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, Δημόσιοι Φορείς αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

Η Volton επιλέγει να λειτουργεί σήμερα με όρους του αύριο και να φέρνει το μέλλον πιο κοντά. Με πυξίδα της αυτή τη φιλοσοφία, η Volton έχει καταφέρει όχι μόνο να φέρει θετικό αναπτυξιακό πρόσημο, αλλά και να αφήνει πίσω της θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Η nrg είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος που προσφέρει ενεργειακές λύσεις στον οικιακό, τον εμπορικό αλλά και το βιομηχανικό πελάτη. Η εταιρεία, που από το 2018 είναι μέλος του ομίλου Motor Oil, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της ενέργειας. Το μακροπρόθεσμο πλάνο μας προβλέπει τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας, με στόχο την ενεργή συμμετοχή της στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, ως μέλος της οικογένειας του Ομίλου Motor Oil, η nrg διαμορφώνει ένα νέο τοπίο στην αγορά της Ενέργειας στην Ελλάδα και δημιουργεί νέα δεδομένα.

Η nrg δραστηριοποιείται δυναμικά στον τομέα Προμήθειας Ενέργειας, που αφορά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου στον τελικό καταναλωτή, είτε πρόκειται για οικιακή είτε για επαγγελματική παροχή.

Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά , η nrg βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες  και παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη διεκδικώντας ηγετική θέση.


Η ELPEDISON αποτελεί τον 1ο ιστορικά ανεξάρτητο παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και ηγετική δύναμη στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος, με δυναμική παρουσία και στην αγορά φυσικού αέριου, καλύπτοντας τις ενεργειακές ανάγκες δεκάδων χιλιάδων οικιακών πελατών και επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους της αγοράς. Η Εταιρεία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Ομίλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και EDISON. Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει κληρονομήσει από τις μητρικές της εταιρείες αλλά και την πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου της προσωπικού, η ELPEDISON διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην εγχώρια αγορά παραγωγής & προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά φυσικού αερίου, καθώς και στις διασυνοριακές συναλλαγές ενέργειας.

Η Εταιρεία συμβάλλει στην παραγωγική δύναμη της χώρας και στην ασφάλεια εφοδιασμού της, με τις 2 ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη Bοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW. Χρησιμοποιώντας ως καύσιμο αποκλειστικά φυσικό αέριο, διασφαλίζει τη συνεχή ροή καθαρής ενέργειας, βάσει μιας παραγωγικής διαδικασίας φιλικής προς το περιβάλλον.


Ο ΗΡΩΝ αποτελεί τον 1ο ιδιώτη που δραστηριοποιήθηκε στην Ελλάδα το 2004, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας. Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 225.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον ΗΡΩΝΑ για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Ο ΗΡΩΝ ανήκει εξ' ολοκλήρου στον όμιλο εταιρειών ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, τον μεγαλύτερο Έλληνα επενδυτή σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως.


Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας είναι ένας ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, ο οποίος σε συνέχεια της πολύχρονης ιστορίας του ως παρόχου φυσικού αερίου, δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Με εφόδιο την ανεκτίμητη εμπειρία και τεχνογνωσία από τα 160 χρόνια λειτουργίας του, αναβαθμίζει συνεχώς την εξυπηρέτηση των πελατών του, επενδύοντας στις σύγχρονες τεχνολογίες.

Σταθερός του στόχος είναι να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, αλλά και επιπρόσθετα προνόμια στους πελάτες του, υπερβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την καθημερινή σχέση με την ενέργεια, ενώ δραστηριοποιείται και σε νέους τομείς, όπως η ηλεκτροκίνηση και ο σχεδιασμός έξυπνων λύσεων για το σπίτι και την επιχείρηση.

Με περισσότερα από 500 σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και πελατολόγιο με 420.000 οικιακούς πελάτες, 9.000 επαγγελματίες και 200 βιομηχανικούς πελάτες, η εταιρεία υλοποιεί σταθερά και το πλάνο γεωγραφικής της επέκτασης σε όλη την Ελλάδα, παραμένοντας βέβαια πάντα δίπλα στους καταναλωτές 24 ώρες το 24ωρο και μέσω της online εξυπηρέτησης.


Η ZeniΘ παρέχει στους καταναλωτές μια ευρεία γκάμα προϊόντων φυσικού αερίου και ρεύματος που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών. Διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας, διεθνή τεχνογνωσία χάρη στη συνεργασία της με την Eni S.p.A. και βαθιά κατανόηση των αναγκών των πελατών. Όλα αυτά τα αξιοποιεί συστηματικά ώστε να προσφέρει στους πελάτες νέες, τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και δελεαστικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια κουλτούρα εξοικονόμησης ενέργειας.

Το όραμα της ZeniΘ είναι να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά ως ο πλέον αξιόπιστος προμηθευτής ενέργειας, παρέχοντας εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες και μια σταθερή πρόταση αξίας.